Rihanna

Rihanna dames parfumRihanna parfums - Rihanna is een van Barbados afkomstige zangeres, kunstenaar, actrice en mode-ontwerper. Rihanna werd geboren in Saint Michael, Barbados, en haar carrière begon toen ze producer Evan Rogers via wederzijdse vrienden ontmoette in eind 2003. Evan stuurde haar demo naar verschillende platenmaatschappijen, waarna ze vervolgens een contract tekende met Def Jam Recordings na auditie bij de voorzitter, rapper Jay-Z. Haar debuutalbum Music of the Sun (2005) en de follow-up A Girl Like Me (2006) behaalde een positie in de top tien van de Billboard 200 chart. Sindsien behaalde Rihanna de 1 na de andere hit.

 

In januari 2011 bracht Rihanna haar eerste parfum op de markt,  Reb'l Fleur. Reb'l Fleur was een financieel succes en zorgde voor maar liefst 80 miljoen dollar omzet in de detailhandel in minder dan 1 jaar. De populairste en meest hedendaagse Rihanna parfums zijn Rihanna Rogue & Rihanna Nude.

 

Rihanna Rogue staat voor het aanvoeren van trends, tot het uiterste gaan en nieuwe terreinen ontdekken. Rihanna creëerde deze avontuurlijke geur voor de vrouw die, net als haarzelf, zelfvertrouwen heeft en scherpte uitstraalt, maar tegelijk flirterig en vrouwelijk is. Rihanna straalt kracht, vrouwelijkheid en ondeugendheid uit naar haar fans door haar muziek, onvoorspelbare kledingkeuzes, memorabele optredens en nu door haar nieuwe geur, Rogue. 

 

Rihanna Nude is dan weer sensueel en provocerend, een onbevangen parfum, die haar fans toestaat om iets heel bijzonders mee te maken, een ware belichaming van de zangeres. 

Tot dusver bracht Rihanna enkel dames parfums op de markt. 

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)