Hoe kan ik betalen?

Betalen op natureldeluxe.be kan met Mistercash/Bancontact of iDEAL voor betalingen vanuit Nederland, zo betaal je via je eigen vertrouwde bankomgeving. Daarnaast kun je desgewenst met je PayPal account betalen of opteren voor een betaling via overschrijving, hiervoor vindt u onze bankgegevens op zowat elk document dat wij u toezenden.

Indien u wenst te betalen via creditkaart zoals Mastercard, Visa of American Express raden wij u aan een PayPal account aan te maken en via PayPal uw betaling te voltrekken.
 

Wat is een veilige SSL verbinding?

Het is vanzelfsprekend dat wij een veilige SSL gebruiken om alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.
 

Hoe herkent u een veilige SSL verbinding?

U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)