Lacoste dames parfum snel en voordelig aankopen! Lacoste parfum gratis thuis geleverd.

Lacoste

Lacoste parfum voordelig kopen

Lacoste dames parfums - Nadat René Lacoste stopte met tennis, zette hij samen met zijn vriend André Gillier, eigenaar van het grootste textielbedrijf van Frankrijk, in 1933 het bedrijf op en ontwierp hij als allereerste een revolutionaire Lacoste polo shirt, tennis-white met een groene krokodil op de linkerborst. De groene krokodil van Lacoste was een verwijzing naar de bijnaam die hij kreeg gedurende de Davis Cup in 1923 van de Amerikaanse pers 'le crocodile', die hij kreeg door een weddenschap die hij aanging dat een van krokodillen leder gemaakte tas betrof; Het Lacoste-logo (de krokodil) was hiermee geboren! Intussen is de krokodil uitgegroeid tot één van de meest bekende logo's van de mode en tot een signature van Franse elegantie. Aan de oorsprong wilde René Lacoste een kledinglijn waarin hij goed kon spelen, maar nog steeds eenvoudig en elegant voor een gentleman die tennis speelt. Van mode tot parfums, LACOSTE huis bleef trouw aan deze visie, die van een natuurlijke elegantie en een open houding ten opzichte van het leven, het leven als een mooie sport. Bijna 100 jaar later wordt het bedrijf nog altijd geleid door de familie Lacoste zelf.

 

Het eerste Lacoste dames parfum werd pas in 1991 uitgebracht onder de naam Lacoste Pour Femme. Andere Lacoste damesparfums volgden relatief snel, de meeste met een sportief thema en voorzien van het beroemde krokodil logo. Met Lacoste dames parfum spaar je mee!

Ontvang voor elke uitgegeven €, 1 spaarpunt, zo is je volgende aankoop nog voordeliger! Is dit je eerste aankoop bij Naturel Deluxe? Dan ontvang je alvast 250 extra spaarpunten bij registratie!

Er zijn 15 producten.

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters