Dames parfum

Lady Million van Paco Rabanne

Volgens Coco Chanel heeft een vrouw die geen parfum draagt geen toekomst. Dat is misschien wat overdreven, maar parfum opdoen gaat weldegelijk gepaard met een reeks voordelen!

 

Parfum maakt je (nog) aantrekkelijk(er)

De meeste mannen zijn het er over eens, vrouwen met een lekker parfum zijn aantrekkelijker! Uiteaard moet je wel even oppassen dat je niet het zelfde parfum draagt als die vervelende ex van hem! Ook een oud bloemenparfum kan wel eens een afknapper vormen. Trendy mannen houden van zwoele warme geuren zoals: Lady Million van Paco Rabanne of DKNY Be Delicious

 

Dames met een lekker parfum bekomen meer impact

Je parfum is een soort onzichtbaar accessoire waarmee je een statement maakt. Als je iemand van weinig woorden bent, kan je parfum dus toch nog een bepaalde boodschap overbrengen. Daarom is het belangrijk de tijd te nemen voor het kiezen van een goed parfum en er pas een aan te schaffen als je het gevoel hebt dat hij helemaal jou is.

 

Parfum is gelinkt aan (gelukkige) herinneringen

Omdat geur direct gelinkt is met je geheugen, kun je door bepaalde geuren makkelijk meegenomen worden naar een andere tijd en plek. Probeer het zelf ook eens: kies een bepaald parfum voor een bijzondere gelegenheid. Als je hem daarna gebruikt zul je altijd aan deze dag terugdenken.

Er zijn 2691 producten.

Item 1-24 van 2691 in totaal item(s)

Actieve filters