Kerst-tip: Dit is het ideale parfum voor haar!

list In: promoties Op:

In theorie zou het schenken van een geur geen probleem moeten zijn, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over maten of pasvorm. Maar het vastspijkeren van de juiste vibe voor je cadeau vergt een beetje snuiven (en tijd). Geuren zijn het onzichtbare accessoire waarmee iemand zoeter, chicer, sexyer, cooler lijkt - je vult de lege plek in. "Elke bloem biedt een uniek geurprofiel, dus wanneer deze alleen wordt gebruikt of in combinatie met andere bloemen, zijn de mogelijkheden eindeloos", zegt Isabel Ryan , een geurontwikkelaar .

 

Om je te sparen van het urenlang doorlopen van de enorme wereld der geuren, hebben we het perfecte cadeau voor je vrouw voor je uitgezocht. Om uw boodschappen te stroomlijnen, volgt hier de uitsplitsing van de geuren om op zoek te gaan naar elk persoonlijkheidstype op uw geschenkenlijst - van uw koffielief hebbende vriendin tot uw traditionele vader. Nu kan uw neus zich concentreren op een belangrijkere zaken, zoals de geur van versgebakken koekjes.

 

Cartier La PanthereVoor de moeder met serieuze smaak

De belangrijkste vrouw in je leven, je moeder, dus haar geur moet er ook uniek uitzien. Voor een geur met diepte, begin met rijke bloemige tonen. "Witte bloemen zoals jasmijn en gardenia zijn weelderig en sensueel", zegt Goldworm. Tom Ford Black Orchid heeft jasmijn, gardenia en, natuurlijk, de exotische (en waanzinnig weelderige) orchideeënnoot - perfect voor de moeder die nooit wat leer en stiletto's uit de weg gaat. Gardenia is ook het middelpunt van Cartier La Panthère, maar peer en aardbei verlichten het een beetje, waardoor een chique blend ontstaat. Wilt u nog meer sprankeling? Pink Bouquet wordt geopend met een felle kick van framboos en bevat harttonen van jasmijn en roze lelie, die zorgen voor een geur die even helder en uitnodigend is als je altijd openmoedige mama.

 


 

Bvlgari Omnia-CoralVoor je Super-leuke BFF

Woody-geuren met een vleugje fruit zijn perfect voor een vrouw die geen trends volgt. Ze geeft waarschijnlijk de voorkeur aan niche-parfums en heeft in het verleden misschien in mannencolognes geproefd. Met andere woorden, je super-leuke-bestie zal zeker houden van het prachtige Bvlgari Omnia-Coral , dat noten zoals granaatappel, hibiscus, ceder en muskus bevat. Bovendien staat de fles al klaar voor de #selfie.

 


 

Mon GuerlainVoor je geraffineerde zus

Het is nooit iemand die een misstap maakt, dit is voor de zuster die neigt om vast te houden aan het beproefde. Volg haar en geef haar een geur met een van de meest klassieke bloemtonen die er zijn - jasmijn. Jasmijn is een van de meest populaire soorten bloemen die worden gebruikt in de parfumerie. Afhankelijk van de variëteit kan het resultaat een lichtere geur of een rijker, verfijnder profiel zijn. Voor een sprankelend wit bloemetje, probeer Jill Sander Everose of probeer Mon Guerlain voor een dieper gebloemde bloem met lavendel en sandelhout. Hoe dan ook, zus zal er zeker van houden.

 

Reacties

No comment at this time!

Laat je reactie achter