Het parfum dat we gebruiken onthult veel over ons ... inclusief de leeftijd!

list In: promoties Op:

Het parfum dat we gebruiken onthult veel over ons ... inclusief de leeftijd!

 

Dus kijk uit!

Sommige geuren verouderen en sommige lijken ons jonger. Dus hoe kan het kiezen eenvoudiger worden gemaakt? Beslissen hoe te ruiken kan een moeilijk proces zijn. Te zoet of te gedurfd, sensueel, fris ... Net zoals je kleding, wil je een duidelijke boodschap over jezelf uiten. Dat is waarom, hoewel er geen vaste regels zijn, er sommige ingrediënten en combinaties van ingrediënten geschikter zijn voor bepaalde leeftijden.

 

Tiener meisjes

 

Over het algemeen zijn zoete, fruitige geuren goed voor tieners. Dat is waarom lavendel, lelie, violet en tropisch fruit zoals kokosnoot en mango de eenvoud en onschuld van de jeugd tot uitdrukking brengen.

 

Ons voorstel: Moschino Pink Bouquet


Twintiger

 

Als we onze twintiger jaren hebben bereikt, zijn geuren als sinaasappel, grapefruit, bergamot en limoen de schoon ruikende, stemminggevende geuren van keuze. Aanraken van vanille of karamel maken van de geur een combinatie vol contrasten typisch voor dit decennium.

 

Ons voorstel: Hermes 24 Faubourg


Dertiger

 

In onze jaren dertig beginnen we bloemige akkoorden toe te voegen. Jasmijn, roos en oranjebloesem zijn synoniem aan vrouwelijkheid en voegen een vleugje verfijning toe aan je parfumgarderobe.

 

Ons voorstel: Roberto Cavalli Eau de Parfum


Veertig - vijftig

 

In de veertig en vijftig vinden we onze kenmerkende parfums. In deze tijd van het leven, kiezen we voor sterkere aroma's: houtachtig, met muskus, met de oosterse nuances van ylang ylang of sandelhout en pittige toetsen van kruidnagel en roze peper ....

 

Ons voorstel: Acqua di Parma Colonia Assoluta


Zestig +

 

Dan, in de jaren zestig, gaan veel vrouwen voor complexe, intensieve geuren, een manier om hun volwassenheid te onderstrepen en hun aanwezigheid bekend te maken in een ruimte. Amber, patchouli, labdanum en vetiver zijn ingrediënten vermengd met klassieke, tijdloze geuren.

 

Ons voorstel: Lalique Satine


Je parfum zegt dus veel over je leeftijd... komt het overeen met het jouwe? Nu weet je meteen waarom...

 

 

Reacties

No comment at this time!

Laat je reactie achter