Deze parfums wonnen awards in 2018

list In: promoties Op:

Elk jaar komt The Fragrance Foundation in de VS bijeen om te stemmen over de beste parfums en colognes in verschillende categorieën. Het gala-evenement van 2018 werd gehouden in New York City, waar beroemdheden als Naomi Campbell en Jane Krakowski over de rode loper liepen. Een ticketje koste maar liefst $ 5000 per stoel, de prijsuitreiking werd dan ook volledig volgeboekt door bekende namen. Gelukkig kan je de geuren van de sterren dragen voor een fractie van de kosten, maar wees niet verbaasd als de paparazzi je overal volgen.

 

Gucci Bloom, meest prestigieuze vrouwengeur 2018

Gucci Bloom , gecomponeerd door de beroemde parfumeur Alberto Morillas, ontving de prijs voor meest prestigieuze vrouwengeur. Deze vrouwelijke witte bloemengeur is gecentreerd rond tuberoos. Exotische noten van Rangoon Creeper, werd voor het eerst in een parfum gebruikt en voegt pittige zoetheid toe. Jasmijnknoppen en musk zorgen voor een geur die een bloeiende tuin op je huid creëert (zelfs als je in een grote stad woont).

 

Koop hier Gucci Bloom


Yves Saint Laurant Y for men, meest prestigieuze herengeur 2018

De prijs voor meest prestigieuze herenparfum ging naar Y van YSL , een jeugdige variant op traditionele mannencolognes. De openingspop met glinsterende aldehyden en citrusvruchten voordat ze zich vestigen in een mannelijke barnsteen en wierookbasis.

 

Koop hier Y for men


Carolina Herrera Good girl, mooiste verpakking, dames 2018

Carolina Herrera Good Girl won de prijs voor beste verpakking in de categorie Dames.  De tong-in-chique flacon ziet eruit als een zwarte stiletto voor dames en stelt niet teleur. Het is een oriëntaalse bloem met vrouwelijke en sensuele tonen van witte bloemen, tuberoos, jasmijn vermengd met eetbare vanille en kaneel. Yum. Het is goed om slecht te zijn.

 

Koop hier Carolina Herrera Good Girl


Calvin Klein Eternity, beste mediacampagne 2018

Calvin Klein Eternity ontving de prijs voor de beste media campagne van het jaar. Een favoriet sinds 1990, acteur Jake Gyllenhaal toont het nieuwe gezicht van deze romantische mannengeur voor een nieuwe generatie mannen die gevoelig maar sterk zijn, verfijnd door ruwe en vooral een familieman. Deze houtachtige aromatische cologne opent met een uitbarsting van bergamot en hints van groene jeneverbes. Klassiek, tijdloos en iconisch.

 

Koop hier Calvin Klein Eternity

 

 

Reacties

No comment at this time!

Laat je reactie achter