Acqua Di Gio, bijna een garantie om leuk gevonden te worden

list In: promoties Op:

acqua di gioArmani's Acqua Di Gio is bijna een garantie is om leuk gevonden te worden.

 

Acqua Di Gio is één van de bekendste herengeuren aller tijden. En dat heeft Armani niet zomaar gekregen. Het heeft een schone, aquatische, verfrissende geur die gegarandeerd geliefd is, vooral van de jongere generatie.

 

Je vindt Acqua Di Gio op bijna elke toplijst die de mens kent en meest recent zit deze op #4 voor de geur die je waarschijnlijk complimenten zal opleveren.

 

Wat deze geur nog beter maakt, is dat hij in 1996 werd geïntroduceerd. Dit betekent dat de jongens die het meteen begonnen te dragen toen het uitkwam, nu pas midden in de dertig zijn. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de opa van je vriendin hetzelfde parfum draagt. Acqua Di Gio is immers een jeugdig parfum, het zal een stuk beter passen bij jou (jonge dertiger) dan bij opa!

 

 

Het profiel van de "Acqua Di Gio" drager:

Algemeen:

Acqua Di Gio ontvangt bijna altijd een perfecte beoordeling omdat het bij gebrek aan betere woorden geweldig is. Het is een van die geuren die universeel geliefd is bij bijna iedereen die een reukvermogen heeft.

Je zou echt een dombo moeten zijn om te denken dat deze geur vuilnis is. Een perfecte beoordeling is welverdiend.


Leeftijd: 

14 jaar en ouder is prima voor iedereen die het draagt. Omdat bijna iedereen het al draagt, als je eerste geur ooit, zou dit perfect zijn. In feite, als iemand me vraagt wat hun eerste fles cologne voor mannen zou moeten zijn, vraag ik altijd of ze ooit Acqua Di Gio hebben geroken.


Sexy?:

Acqua Di Gio is een van die geuren die overal veilig is om te dragen. Er zijn een paar geuren die je niet wilt meenemen naar het huis van oma en je hoeft je geen zorgen te maken dat dit een van hen is. In feite zou het me niet verbazen als leraren openlijk zouden suggereren dat hun studenten deze geur dragen, zodat ze niet ruiken.


Ruikt lang?:

Acqua Di Gio is dan wel één van de jongere geuren die er zijn, maar het levert wel werk op.

Je krijgt een hele dag heerlijk ruiken.


Prijs: 

Acqua Di Gio wordt beschouwd als een goede geur, dus het is zo geprijsd. Bekijk hier de prijzen.

 

 

 

Reacties

No comment at this time!

Laat je reactie achter