5 tijdloze parfums voor haar

list In: promoties Op:

Vandaag helemaal top, de volgende dag volledig verdwenen. Trends zijn berucht om hun wispelturigheid. Dus, als je het beu bent om je tijd en geld te investeren in vluchtige trendzetters, dan moet je de 'eeuwige' route afleggen. En we hebben precies wat u zoekt. Ontdek de klassieke geuren die tientallen jaren hebben weten te overstijgen en een onwrikbaar icoon zijn geworden.

 

Hier zijn de 5 ultieme waardevaste, tijdloze parfums voor haar...

 

1. J'adore Dior

We kennen allemaal die ene. Charlize Theron loopt humeurig naar de camera en verscheurt haar glamoureuze accessoires in een filter van gouden schoonheid.

 

Ja, de reclamecampagne van J'adore is net zo ingebakken in ons geheugen als de bedwelmende spritz. Een mooi boeket van notities - denk aan Damascus roos, ylang-ylang en jasmijn - het is een vrouwelijke, bloemige geur die vaak zijn weg vindt naar het beroemde huwelijksparfum. 

Love rating: 73% 


2. Eternity Calvin Klein

Zoals de naam doet vermoeden, is deze Calvin Klein-geur niet een van de één dag trends. Het is geformuleerd als een teken van pure liefde uit de jaren tachtig en wordt gekenmerkt door een peperig hart dat is verzacht met een vleugje citrus en poeder.

 

Al tientallen jaren een bestseller, deze geur is nog steeds zo relevant vandaag als in 1988. 

Love rating: 67% 


3. Gucci Rush

Hoewel het rode cassette-geïnspireerde flesje misschien een beetje gedateerd lijkt, is Gucci Rush nog steeds een nummer één hit.

 

Gucci Rush opent met tonen van fresia, perzik en gardenia, het is onmiddellijk verheffend. Terwijl het hart (roos, jasmijn) en basis (vanille, patchouli) langdurig vasthouden. Deze geur is het bewijs dat we iets in de jaren negentig hebben gedaan. 

Love rating: 71% 


4. Estee Lauder Beautiful

Beschreven als 'de geur van duizend bloemen', Estée Lauder Beautiful heeft de tand des tijds doorstaan .

 

Estee Lauder Beautiful werd gelanceerd in 1985, als een romantisch boeket van geuren. De geur opent met noten van mandarijn, lelie en rozen. Het bloemige hart bestaat uit jasmijn, ylang-ylang en oranjebloesem. De noten sandelhout en vetiver vormen de basis van deze geur. Beautiful is prima overdag te dragen 

Love rating: 70% 


5. Chanel N°5

Het iconische  Chanel N°5 veranderde de parfumwereld. De revolutionaire formule had een poederachtige geur die werd gemaakt met behulp van aldehyden, die naar verluidt zijn ontstaan had gevonden bij een gelukkig ongeluk in het laboratorium. Snel vooruit naar de moderne tijd en het wordt beschouwd als een van 's werelds meest iconische geuren.

Love rating: 66% 

Reacties

No comment at this time!

Laat je reactie achter