3 parfumtips voor jonge mannen

list In: promoties Op:

Kies een geur dat jonger is dan 50 jaar!

 

Geuren zoals Stetson, Drakkar Noir , Burberry Brut en vele anderen hebben een geur die de meeste mensen associëren met oude mannen. Ga je een leuke jongedame benaderen en ruiken naar haar vader? Echt niet!

Om het veiliger te maken kies je best voor een geur waarvoor de afgelopen 15 jaar een succes waren. Je raakt dan niet in de war met oudere mannen.


Je hebt iets nodig dat als ongevaarlijk, niet-aanstootgevend en geliefd wordt beschouwd.

 

Een geur mag geen slag in je gezicht zijn en iedereen gek maken die met je in contact komt. Bewaar deze prikkelende colognes voor filmsterren. Wil je toch één van deze geuren gebruiken? Zorg dan dat je het goed doet. Als je dat nog niet hebt gedaan, zoek dan eerst even hoe je een parfum zou moeten dragen om er dan mee aan de slag te gaan.


Zoek een parfum dat een al goede naam heeft.

 

Als je jong bent, hoef je geen ruwe diamant te vinden om indruk te maken op iemand. Als je jong bent, maakt het mensen niet uit of de geur die je draagt zo zeldzaam en bijzonder is. De beste geur voor jonge mannen zijn geuren waarover men praat, hiermee kunnen mensen zich meteen identificeren.

Als je namen als Chanel, Armani, GuessCalvin Klein en vele anderen zegt, zullen andere jonge mannen en vrouwen al snel begrijpen waar je het over hebt. En dat is echt prima!

 

 

Reacties

No comment at this time!

Laat je reactie achter